My brain said wait

HOLLA!
Tänkte bara upplysa världen om att våran nya svenskalärare är född 1990 och är utan lärarutbildning. Hon rabblade upp namn från renässansen i 1,5 timme, sen fick jag nog och föreslog rast. Gick direkt till rektorn och lacka.. Lovar att jag ska få henne avskedad och går inte det ska nog hela våran klass skrämma iväg den tjejen. Hon lär inte överleva många dagar:)

Imorgon ska det komma hit lite folk till mig och äta mat osv. Hade jag haft plats hade jag bjudit alla jag känner. Men det har jag inte, och jag känner att en del är lite irriterade, men det har ni fan ingen anledning att vara så sluta skylla skiten på mig! Riktigt fegt.

Hoppas alla får en fin valleborre imorgon iaf!

hey, I know all about that

hejsan!
Kom just hem från skolan. Klev upp tidigt, och har varit där hela dagen. Har gått ganska bra ändå. Sånna här dagar känns det som man kanske ändå skulle gå kvar i skolan, synd bara att de dagarna är så få.....
.

Visst var dom fina? Köpte dom för 61 kr + frakt. Ibland kan man fan fynda på tradera alltså ;)

world ain't right

Hm.. jag funderar på att kolla om det finns nå bord och stolar som man kan sätta ut på våran balkong (Dörr från mitt rum och min brors rum ut till den). Skulle ändå vara rätt soft, för just nu så slänger jag ut mina sopor där och massa skräp, haha.. Den e ju ganska stor så där kan det säkert bli mycke trevligheter i sommar :)

Ska pilla i mig lite kött nu och se om de vill stanna på sin plats, höres!


Falls appart

Inte många timmars sömn inatt. Spykalas för hela slanten, all night long. Mådde ganska bra då jag vakna så jag gick ner och drack lite cola, men tydligen så uppskattade inte magen colan lika mycket som resten av min kropp...



I'll take one, 'cause I needed to feel it so much
I had an emotional crutch, but
I'm feeling bored so ill take some more
'Cause nothing is happening

Last selection in the ballgame

Hejsan! Nu bloggar jag vidare här ett tag istället för www.ccciiisssii.blogg.se

Ikväll har jag och sofia suttit ute på hennes balkong med chips, godis, cigg och vin. Jättemysigt. När det vart kallt så begav vi oss in mot soffan och fortsatte i samma stil. Sen för ett tag sen fick jag nån cphuvudvärk som jag har haft några gånger i veckan så jag fick lov att ringa mor min som snällt kom och hämtade mig.

Känns lite bättre nu när jag fått slänga omkull mig i sägen, knaprat lite piller och släckt alla lampor. Börjar vara lite snurrig i tankeballongen så jag ska nog blunda för natten, peace out!

Look what you made me do..



Yo, It starts with
One thing, I don't know why
It doesn't even matter how hard you try
Keep that in mind, I designed this rhyme
To explain in due time
All I know
time is a valuable thing
Watch it fly by as the pendulum swings
Watch it count down to the end of the day
The clock ticks life away
It's so unreal
I Didn't look out below
I Watch the time go right out the window
Trying to hold on, and didn't even know
Wasted it all just to
Watch you go
I kept everything inside and even though I tried, it all fell apart
What it meant to me, will eventually, be a memory, of a time when I tried

RSS 2.0