Dom hade mycket att säga, men vad va de dom sa?

Jo, men det var säkert inte hanna som skrev förra inlägget ;)

Har haft 3dagars i helgen å det har varit awesome! Orkar inte gå in på nå detaljer, men det har varit kulikul. Igår sov Hanna och Nina hos mig och på morgon frös jag som en gris så jag gick och hämtade 2 täcken till. Och när jag kommer tillbaka och ska försiktigt utan att väcka någon, mysa ner mig i sängen och vända på mig så får jag i samma veva med mig ett glas saft som flyger RAKT över min dator.
Så jag kastade mig över datorn å stänger av den, springer ut i köket och försöker få bort de värsta. Ser dock att rinner saft ut ur en hörnet av skärmen. Kändes JÄVLIGT lovande. Inte.
Så jag och pappa skruvade isär skärmen för några timmar sen och blåste torrt och lite sånt, och nu funkar den helt ok iaf! Dock kommer jag ändå måsta köpa datorn av skolan för 1000kr. Hade jag väl inte riktigt planerat att göra men.
Typiskt min tur.
Nu ska jag se någon film sen får vi väl se om jag kanske skulle försöka sova. Är fan trött.
-
Justja! Glömde säga att jag sålde min bäddsoffa idag för 800 kr! nicepice

hej

jag tänkte bara göra ett kärleksinlägg till min underbara vän Hanna. Hon är den finaste människan som någonsin har satt fot på denna jord. sen kan hon få en fetinlänk också
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!

I'm as troubled as the tide

Har drömt mardrömmar hela jävla natten. Har vaknat kanske tre gånger och varenda gång jag somnat om så har jag drömt en ny maris... Först mördade jag en gammal tant och gubbe i första drömmen. I andra drömmen dödade jag några ungdomar på en fest och i den tredje så bara dog alla runtomkring mig. Skitläskigt så nu vill inte jag sova nå mera...Hatar när man kommer ihåg drömmar..

Långt ifrån ett dåligt liv, men döden han står brevid

Jag, Moa och Lisa pimpla cider, bira och vin tills de tog stopp och då drog vi på olles. Lisa köpte mat på frasses med extraallt! Tror jag kan ha ätit de mesta. FAAAAAAAAAAAAAN SÅ GOTT!!!! Orgasm i munnen bara jag tänker tanken. Mmmmmmmmmmmmmmmm.
Pappa var snäll och hämtade oss, även om han var på dåligt humör :$ Han ska vara glad att han får hämta oss tycker jag! Vi kunde lika gärna hamnat någon annanstans. Jag kom med bästa idén hittills att mamma å pappa och katrin å stefan skulle turas om varje helg och hämta oss, men då kom pappa med motargumentet att jag flyttar om några dagar och att då är det mitt problem. Vid närmare eftertanke är det ju faktiskt sant. HAHA..
-
Ska se någon film nu tror jag. Sen blir det väl sova, vare sig jag vill eller inte. Godnatt :)!

I'm not sorry for the hate

Pappa råkade kasta tre av mina telefoner för ett tag sen (ja, fett random). Tappade bort batteriet till min vanliga telefon för ett tag sen, men då kom han hem med ett nytt till mig idag som plåster på såren :$ Så nu är han förlåten, hihi. Känns skönt att ha en fungerande telefon för en gångs skull :D
Fick sälja ett täcke å lite annat smått idag på ridhuset, 300 spänn, katchiiiiiiing! Sen sov jag ett tag då jag kom hem och nu har jag och Lisa just varit å inhandlat lite goa drickor till ikväll. Vad kan gå fel ? Ska hoppa i duschen nu sen blire äta pizza och sen ska jag väl bege mig mot Lisa och sprätta första:)

R u ready

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hm.. Inget jag kan komma på men det gjorde jag säkert

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näe, inte de inte :)

4. Dog någon som stod dig nära? Nejp

5. Vilka länder besökte du? Finland..

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jaa!!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Dom som känner mig vet hur mitt minne är.(Knappast att jag kommer ihåg något datum)

8. Vad var din största framgång 2010? Att jag faktiskt blivit ganska nöjd över mitt liv

9. Största misstaget? Listan skulle kunna göras lång! 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja, tror inte de

11. Bästa köpet? Har inte köpt något märkvärdigt

12. Vad spenderade du mest pengar på? Alkohol och snus skulle jag gissa

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Haha typ inte ? Eller ja, nä. Vet inte

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Typ alla låtar i min spellista "jooda" på spotify

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare för de mesta iaf :)

16. Vad önskar du att du gjort mer? Kramaaaaaats, HAHA vet inte riktigt

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Druckit mindre skulle nog inte ha skadat

18. Hur tillbringar du julen? På Källan med alla Edmans!

19. Blev du kär i år? Nixpix..

20. Favoritprogram på TV? På tv.. Bra fråga. Bara för att jag ser "Robins" på 1an nu så säger jag väl de

21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst någon bok i år tror jag :O Är för lat för att läsa böcker, brukar läsa början sen hoppa till slutet :$

22. Största musikaliska upptäckten? har väl inte gjort någon större upptäckt

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Nu känner jag mig otacksam, men jag minns fan inte varken vad jag önskade mig eller fick då jag fyllde år :O

25. Något du önskade dig men inte fick? Var nog många saker skulle jag gissa ^^

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var i umeå och festade

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo. Önskar jag hade hoppat av skolan redan från början och att jag sökt jobb direkt.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? mysstil? hähä

29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner ( ja, det är sant. Jag har faktiskt vänner )

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Var nog inte speciellt sugen på någon vad jag kan komma på :D

31. Vem saknade du? Jadu, alla jag inte träffat så mycket. Orkar inte tänka efter :$

32. De bästa nya människorna du träffade? Ev3 !! Finns många andra också :)

I made you up in my head, meaning, I can kill you whenever I want

-
-
-

Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Normalt att vakna nu och vara pigg. Ska gå och rota i förrådet nu sen bär det av mot stallet. Jag längtar redan hem.

"When you can stop, you don't want to. When you want to stop, you can't"

Ikväll har varit en jättekulig kväll! Först vart de julklappslek och öl hos Lovisa med roligt folk. Vann ett ciggpack, en snusdosa, en fet kycklingmacka och en korv gröt :$ mummsssssss. Sen följde jag Simon och skjutsa några och efter det så for jag förbi Towa ett tag. Efter de så fick vi skjuts till Lisa och David och myste på ett tag och nu fick jag just skjuts hem. Tror aldrig jag varit hemma så här tidigt någonsin HAHA. Men jag ska lix upp tidigt imorgon och sälja bort lite hästgrejer på srk så då kanske jag eventuellt är lite pigg för ovanlighetens skull då jag är där.
-
Nu ser jag filmen Candy för tredje dagen på rad. Har säkert sett den 40 ggr men den blir fan inte dålig så jag kan lika gärna se den igen :$
Godnatt!

Where I can fall

Igår ringde lovv3 och väckte mig och idag ringer hanna och sofia och väcker mig.. Får aldrig sova ut :(. Har just duschat  nu iaf och snart så kommer hanna hit för vi ska ner på stan och kika efter julklappar :D Julklappsleken ikv. Kommer bli nice pice! Sen skulle jag behövt köpa någon öl men vi får se hur det blir med de.
-
Såg min en av mina favoritfilmer igår.

hoppedi

Har hittat ett nytt spel som var svinroligt =D crush castle 2 på fejjan. Hehe, tror vi spelade de fast första versionen i ettan på thorén om jag inte minns fel. Klockrent spel :)
Jasi, piggare än någon sitter jag här med ev3 brevid mig och väntar på att typ.. natt ska bli morgon ? nä inte vetja. Har så tråkigt att jag till med varit och tvättat.. Efter helgen ska jag fan fixa till min dygnsrytm! Lite bättre i alla fall. Ändå inte speciellt många vakna vid den här tiden förutom typ... jag och Nina, HAHA.
-
-
-
Här bju ja på litt randombilder från allt mellan himmel å jord :)))))))))
hejdooo!

Torsdag

Vart tog tisdag och onsdag vägen?
Eve ligger brevid mig i sängen och sussar så sött. Själv är jag alldelens klarvaken och funderar på att kliva upp ur sängen och göra något. Vad vet jag inte än, men det lär jag klura ut. Kanske jaga katten eller något. Hähä.
Kan inte sluta tänka på att jag snart faktiskt flyttar! Två veckor kvar. Åsså ska man hinna ha jul å nyår emellan. Bara roliga grejer framöver känns det som. Vad som händer på nyårs har vi inte ens planerat än, men det löser sig alltid =)
Cooling..... int

Mitt temprament är en sexpipig kulspruta

Hej!
Vart less på blogspot så nu bloggar jag här på blogg.se igen.
Om två timmar ska jag iväg och kika på en lägenhet men mammsen. På sörböle är den. Den är ganska liten, men alldelens perfekt för mig som inte har så stor inkomst och verkligen,verkligen vill flytta nu,nu,nu. Så mest troligt blir det flytta ganska snart!!:)
Imorgon ska jag fara och söka lite fler jobb. Måste bara hitta någon som har en skrivare som kan skriva ut mitt cv.
HAHA, den här efterfesten var en sort för sig!

RSS 2.0