söndag

chips
cola
häst-lukt♥
=
en väldigt fet kombination. godnatt!!!!!!!!:)



grattis på mig

jasi 18 år nudå ;) jag å hanna var just och provade statoil, vart ett ciggpack till henne och en rapé till mig. sen satte sig en skalbagge på min rygg och jag gjorde en snabb striptease för en kille som gick förbi och frågade om vi hade roligt =)

Tack för alla gratulationer och presenter!! ♥

partydisk

HAHAHA, finns ett program på våran nya diskmaskin som heter partydisk..... jises, inte coolt. Kanske finns på alla diskmaskiner nu för tiden. har levt med en diskmaskin från första världskriget sen jag föddes så vad vet jag

Snart kommer kussarna, mormor, morfar, farmor och farfar hit och käkar min tårta :))))

I'm in trouble

hello!
Kom just hem från skolan. Hoppade över historian, skulle aldrig hunnit vara med på den. Just nu håller jag på att baka en tårta till ikväll, för kring 7 kommer släkten på födelsedagsfika. Åsså måste jag hinna packa allt jag ska ha med till umeå och tvätta. Senare ikväll kommer förmodligen Sofia hit på en tårtbit och sen ska jag möta upp hani en snabbis!

Måste fortsätta med baket nu, hejdå!

one day

hola!
Jag kan inte sova. Det var längesen jag hade mina sömnlösa nätter. Om dom kommer tillbaka så vet jag inte vad jag tar mig till..
Har just sett Brothers, den va faktiskt riktigt bra. Fällde några tårar till den till och med :'), haha.. Tror jag ska ladda hem nån till film nu och hoppas på att jag somnar snart. 7.20 ringer iaf väckarn imårn så det lär bli jobbigt vilket som


Dr. Phil

Haha, jag gillar Dr. Phil. Han e skön :)

Mamma har just klippt mig igen och smort in mitt hår i olivolja så vi får väl se om det blir nå finare. Om inte finare så är det iaf kortare, nice pice. Sen ikväll ska jag rensa ur min garderob och förmodligen hjälpa syrran med samma sak :)


Sometimes fixing yourself isn't enough. There's no way back

hejsan!
Har bara tagit det lugnt idag. Vart hemma-dag som jag misstänkte igår, hehe. Men imorse vaknade jag faktiskt av en migrän-aktig huvudvärk, så det var lika bra att bara ta det lugnt. Nu ser jag Tyra banks show som har blivit lite av en vana och det handlar om kvinnor som misshandlar sina män. Sjukt. Tjejen som är där verkar riktigt psyk. Hon puttade sin man nerför trappen och började sedan skratta och sa att det var på skoj. Nu ber hon om ursäkt och säger att hon vill bli tillsammans med han igen. Good luck chuck. Hon behöver ju fan hjälp.....

Mamma sitter ute på altanen och jobbar och hon har lovat att klippa borta några centimeter av mitt hår sen när hon är klar. Det ska bli skönt att trimma mina spretiga toppar. Sen så har även min jacka kommit idag, eller mamma hämtade ut den till mig idag iaf och den va jättejättefin!! Eller jacka vet jag inte om jag ska kalla det, för den har trekvarts-ärmar och är väldigt tunn. Men den kommer då lätt bli en favvis i sommar:) 149 :- från bubbleroom
Hittade dock ingen bild på den men skitsamma..

Såg just också att min väska som jag beställt kommit, så min mami skulle hämta den imorgon. 2 tidiga födelsedagspresenter! Lär inte få ett skit på min födelsedag, har typ fått allt i förväg, haha... Lika bra för jag är ju ändå i umeå på min födelsedag ;)

Hade göttttttttttt!

most people won't even hear

Enough is enough
you past the line, dude...................

Well did you know the pen
Is stronger than di knife
And they can kill you once
But they cant kill you twice
Did you know destruction of di flesh is not di ending to life
Fear not of the anti-christ
Did you know that I
Exist before the earth
And did you know my eyes
Are windows to the world
Did you know you cant go ah Zion and ah wear jerry curls
Cant tell the boys from the girls
The bodys just a vehicle
Transporting the soul
Its whats inside the people
Is beauty to behold
Fear not of evil
Everyday dem flesh it grow old
Changes of the times take the toll

There is no winning or losing

hallådär!
Gjorde just fruktsallad och snodde en kladdmuffin (HAHA kul de lät) av bacon å såg fjorton suger. Tror inte jag sett den filmen sen jag var typ.. 14.. hehe.
Sen fick jag veta att brorsan och hans tjej bokat resa till tunisien. Lagomt sugen på utomlands blev man då nu..

Annars så har det varit en pretty tråkig dag, eller vad man vill kalla det. Har inte hänt så mycket. Degat i soffan å sett oprah, tyra banks show, dr. phil och de okända. Yes, its true. Jag har hamnat i träsket.

Hm, imorgon har jag en såndär dag då jag nog inte kommer orka resa mig ur sängen. Känner att huvudet inte riktigt hänger med i svängarna. Kan vara skönt de med:) Måste ju ladda upp för helgen i umeå ju! TAGGA

AAH

INSÅG JUST HUR SNYGGT SEPTUMPIERCING ÄR!!!:o:o:o Men ingen stor fet ring, utan bara en liten. Typ såhär:

trött trött trött

Som rubriken. Jag är sjukt jävla trött. Har varit och hälsat på Odessa som just har fått föl och hennes andra bäbis som inte är så liten längre, Ofelia:) Sen for vi vidare till stugan i Boviken och hjälpte mormor och morfar att få igång allt i stugan. Luktade JÄVEL, och då menar jag JÄVEL inne i stugan. Gick tammefan inte att vara där inne. Visade sig då att mormor och morfar glömt lite mat i frysen där de flyttat in massa maskar och skit. Riktigt vidrigt.
Sen började jag och mormor sortera upp mattor som hon ville slänga, sjukt onödigt var det iaf eftersom hon ville slänga 3 av 100... Aja, säkert inte lätt att bli gammal:)

Haha, åsså råka jag sträcka vänster baksida lår. Jätteont :(. Synd om mig. Ska alltid lyckas göra mig illa eller riva sönder något. Råkade även pajja mina glajjer. Någon förvånad? Inte? ..

Nä nu placerar jag mig i sängen och tänker inte kliva upp förän imorgon. Godnatt!

be free

Vart så sjuk jävla sugen på att skaffa dreads igår. Har funderat på det rätt länge nu faktiskt, men det skulle vara så typiskt mig att ångra mig.. Kollade lite om sånna där syntetdreads å det kostar typ ca. 800-1000 kr bara att köpa dreadsen. Det är kraftigt mycket i min arbetslösa dag så får väl se hur jag ska göra, kanske bli riktiga ändå :)

Tror jag ska gå upp ur sängen snart och laga nått gott att äta :)

DAGENS VILL HA:DREADS
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar och linne
DAGENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR: morgonfrilla
DAGENS HÄNDELSE: vette tusan
DAGENS LÅT: Ras Zacharri - When Jah Wrath
DAGENS PLANER: Kanske åka ut till hästarna och städa mitt rum i think
DAGENS SAKNAD: det är många
DAGENS DUMMASTE: vet inte
DAGENS SJUKA: lite förkyld
DAGENS DROG: snus 
DAGENS ROLIGASTE: har inte hänt så mycket kul än :)
DAGENS FAVORIT: kissemjaouie
DAGENS KÖP: svårt att handla utan pengar..
DAGENS GODIS: åh hoppas vi har nått godis hemma
DAGENS HUMÖR: trött
DAGENS ORD: fjnjsefnsj

Titanic

Nu går Titanic på canal+ !!
Ett måste att se. På något vis är filmerna alltid bättre då man ser dom på tv då dom går på någon kanal än då man laddat hem, fast de kanske ba e jag :] Har sett Titanic 1000000 ggr minst, men den blir fan inte sämre


(nygjord och skorpig!)
- To make it count!

When Jah Wrath

hello där!
När jag vaknade såg jag hockeyn, sen kom farmor och farfar och fikade en stund. Kul att se dom, va rätt längesen. Sen stack jag å morsan ut till hästarna. Då mamma skulle ut och rida kom pappa och hämtade mig, sen övningskörde vi en stund, å nu har jag just kommit hem och tagit en välbehövlig dusch.

Ikväll ska jag rota fram en annan symaskin som mamma påstår ska finnas någonstans eftersom jag råkade pajja den förra.. Höll på att sy en väska å nu vart jag lite sugen på att sy klart den, så det är väl där ni har mig ikväll om inget roligare dyker upp.

Ska klä på mig nu osv, för jag tror det är dax för middag snarre. Grillat, jummie jummie"::DD::D:D:D:D:D:D::D

Jag vill inte vara med

Jag vill inte följa med dit alla är påväg. Jag orkar inte med allt tjaffs mellan alla hela tiden, där passar fan inte jag in. Har aldrig varit en sån å har absolut inga planer på att bli en sån. Man blir ju trött av att gå och vara sur hela tiden. Varför inte bara öppna ögonen, beté sig som en männsika och lösa problemen istället? Visst är jag smartypants idag ;)?

Har legat och stekt på altanen hela dagen och nu börjar en liten huvudvärk komma smygande så jag tror jag ska chilla med solandet ett tag.
Dagens fail måste ju iaf ha varit att jag klämde långfingret och pekfingret i ett sånt där uppfällbart litet bord, men en cementplatta på. De gjorde ganska ont å mina fingrar ser inte riktigt ut som dom ska. Får väl se hur det löser sig.

Vädret gillas iaf i mängder och jag tackar pappa för att han byggde en inglasad altan och en utan inglasning dagar som denna. Fan så skönt. Först ligger man ute och steker på den utan glas å när det blir för varmt så sätter man sig i den inglasade i skuggan :D Tror jag ska sitta kvar här tills det blir kallt, dvs. aldrig:)


Goodmornings!

Somnade 4-5 igår före midagen och vakna nu, snacka om trött.. ska ta på mig bikini och lägga mig på altanen och sola hela dagen är min plan. Hade tänkt göra bort lite skolarbete idag också, men vi får väl se hur det blir med det.
Tror högtalarna ska få hänga med ut också. åsså lite frukt, mys!

hejdå!

Och så en snus på de!

Haha, hittade en klockren grupp som jag läste det här på:
Som en klok man en gång sa "Det bästa med att äta är snusen efteråt"

HAHAHAHA ibland känns det faktiskt som det är därför man hevar i sig mat. Sen att stoppa in en snus efter att man borstat tänderna är ju rent nå nice också så därför händer de att man borstar tänderna nån gång för mycket då och då ;)

Ikväll har vi spelat brännboll en massa folk! De va fan kul:D. Dock var det varmt som satan och jag var så slut i bena när jag skulle övningsköra hem så hela vänsterbenet darra då jag skulle trycka ner kopplingen, illa.. Vältränad är inte förnamnet.. Sen så ser jag ut som en räka idag :O. Har aldrig bränt mig, men det gör inte ont så jag ska väl smörja in mig snart å hoppas att jag skiftat färg till brun imorgon..

Känner en fet jävla träningsvärk komma smygande, men jag är för lat för att stretcha. Det kommer jag nog bittert att få ångra imorgon. Ska iaf se navy cis nu, sen blir det väl att slockna för dagen. godnatt :)!

värme, I like

SKÖNT MED LITE VÄRME ÄNTLIGEN.

Känner att det luktar grillat. Hoppas det är hos oss, fast det kan egentligen vara var som helst eftersom min dörr till balkongen är öppen...
Idag for jag till skolan och gjorde nationella matte b som sagt. Gick bajsjävlaskitkorv. Men lika glad är jag för det:)
Gjord en väldigt fin illustration på hela del 2 med texten "bajsprov!!". Väldigt stolt blev jag. Funderade starkt på att ta med mig provet hem istället för det gav inte så mycket att lämna in, hehe...

hmm.. sen gick vi till idrotten och där skulle vi gå en prommis, men då gick jag och sofia hem till henne för att hämta plåster och dator, tyvärr kom vi oss inte tillbaka till skolan utan stannade kvar på hennes balle och softade. Skönt det också, men nu har jag över 20% frånvaro så jag hoppas att mor och far vill vara snälla och sjukanmäla mig någon dag för jag har faktiskt någon dag tror jag då jag varit sjuk som inte är anmäld:)

Ikväll vette tusan vad som står på schemat. Borde plugga bort lite uppgifter men jag har min skoldator på skolan och min stationära har lite skumt tangentbord så vi får väl se:)
Nä nu ska jag he mig ut i solen igen, det är fan nice med sommarvärme. SEN SÅ TAGGAR VI YRAN DEN 28E!


Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit
Feelin’ lit feelin’ light, 2 am summer night.
I don't care, hand on the wheel, drivin drunk, I'm doin’ my thang
Rollin the Mid side and out livin’ my life getting’ out dreams
People told me slow my roll I'm screaming out fuck that
Imma do just what I want lookin’ ahead no turnin’ back
if I fall if I die know I lived it to the fullest
if I fall if I die know I lived and missed some bullets

I'm on the pursuit of happiness and I know everything that shine ain't always gonna be gold

I'll be fine once I get it, I'll be good.

every living thing

Kom just på vad jag vill göra för tattoo! Jag vill göra 4 röda blommor och en svart/mörk blom som växer på en gren på armen... Fy vad fult det lät.. men det skulle vara awesome! Men så länge jag inte har något jobb så får jag väl lägga sånt på hyllan.

Har börjat snickra ihop ett cv så jag ska springa runt på stan och utanför stan å söka jobb överallt. Skulle suga balle att vara utan jobb i sommar. Har sparat 1000 kr och med det kommer man fan inte långt ;) Äsch, känns alltid såhär innan sommaren, sen löser det sig alltid. Har då gjort det hittills. Skulle inte förvåna mig om det är nu när jag behöver pengar som mest som allt ska skita sig.
Sen så fyller jag ju faktiskt år snart. Hoppas på någon liten slant där :]

Å imorgon har vi matte B nationella. OH HAPPY DAY. Har typ fått göra omprov på varje matteprov hittills. Känns mycket lovande. Minns inte ens senaste mattelektionen jag var på. Illa. På något vis brukar man ändå kunna lista ut talen även om man inte gör det på de sätt som det står i boken, så jag håller tummarna att jag ska ha samma flyt som alla andra år!:)

Nu ska jag se veckans film på tti. Tror den hette What doesn't kill you. Förmodligen kass film som alla andra veckans. Sen blir det väl att försöka sova. Nationella börjar ju 8.30 imorgon tror jag så det är bara att he sig upp! Godnajti

lalalal

For till skolan för ett tag sen. Fick då veta att vi inte har några lektioner idag. Man blir så glad då sånt händer.
Nu har jag bara tänkt sitta inne på mitt rum och dricka kaffe å lyssna på musik. Det luktar surfimp på mitt rum. Första och sista gången jag glömde fimpburken inne på mitt rum kan jag lova.


my people be free cause the world is yours
and take control of your life of course
cant be held down by no evil force
to the most high bless no wizard can curse
knowledge is the key then the world is yours
and take control of yourself of course
cant be held down by no evil force
to the most high bless no wizard can curse

Your body is just a vehicle transporting you soul

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Beror väl på vad man jämför med(Y)
3. Är du uttråkad? Ganska
4. Är du ledsen? Inte just nu
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Nej
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Aldrig varit

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Säkert
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? näeee, tror icket det
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? jeo
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha
7. Är du kär? hahaha nejnej
8. Vill du gifta dig i framtiden? dont know

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? "Är pepsi OK?" "Är monopol pengar OK?" HAHAHA nä spelar ingen roll
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? hemmakväll:)
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? msn. Jobbigt att smsa?

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? HAHA det har nog hänt
2. Brutit ett ben? Naae
3. Gjort nåt du ångrar? Jo
4. Hoppat Bungee Jump? verkligen inte
5. Ljugit för någon du tycker om? Jo har nog hänt, man är ju bara människa
6. Ätit en hel tårta? HAHA har jag nog
7. Gjort bort dig offentligt? SJÄLVKLART(H)
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nejnej
9. Gråtit när ett husdjur dog? japp
10. Velat försvinna? Japp

skit
Vad såg du på tv sist? cougar town
Vems blogg läste du sist? haniboi.blogg.se
Vad åt du sist? chips
Vem pratade du med sist? hanna
Vem ringde du sist? vet inte, har som sagt ingen mobil
Vem messade du sist? minns int
Vad läste du sist "bok"? vilken bok jag läste sist? En bok om tarrot-kort
Vem pussade du sist? kissemjaoiu
Vem kramde du sist? kissemjaoiu
Vem bjöd du sist på något? Snus, hanna
Vad köpte du sist? Chips (L)





Your body is just a vehicle transporting you soul
It's what's inside of people is beauty to behold
Fear not of evil
Every day dem flesh it grow old
Changes of the times take a toll

Little boxes

Sitter på mitt tak med högtalare, dator och mysekuddar och täcken. Fett nice väder idag. Skulle sitta fint med lite vin eller cider här på taket också. Ingen som känner sig manad att komma hit med nånting gött? Nä, tänkte väl det.

Lite cigg skulle inte heller vara fel, men jag ska inte klaga. Tror det blir att sova här ute på taket också om det inte kommer nått äckligt regn eller blir kallt. Fan det blir att fara å köpa cigg alltså. Finns ingen återvändo...

Aja, cya!

Take your time, don't live too fast. Troubles will come and they will pass

Ikväll skulle jag vilja sitta ute på våran altan med nå go-drinkar och öl. Åsså kan någon spela gitarr å ljus å mysipysi.
Någon som är på?

You will always judge me



Jag vill gå härifrån, från allt du är
Står knappt ut en dag till, med allt du är
Och jag känner såväl igen mig, den där doften igen
det e som att vara liten, jag stäcker mig men har svårt att hitta hem
vill vakna upp till nånting bra, en vanlig dag


woohawooha

Cause' I'm a picker
I'm a grinner
I'm a lover
And I'm a sinner
playin'my music in the sun
I'm a joker
I'm a smoker
I'm a mid-night toker
I sure don't want to hurt no one


Wiwiaua

hahaheheaihaihie

in the dirt and in my soil they said they planted seeds of joy

Godmorgon!
Vaknade 07.45 och cyklade direkt ner till Staans för en jävla helvetes satans körlektion. Trött som ett lik fick jag mig ner iaf. Hade inte min vanliga körlärare men vi kom på sen att han haft mig på loftet så vi kände ju faktiskt varandra sen tidigare (mitt ansiktsminne är skrämmande galet dåligt). AJa. När vi var påväg att köra tillbaka till körskolan så sa han till mig:" oh shit, nu höll du på att tappa telefonen." Så jag stoppade den i fickan tror jag. Men tydligen inte eftersom den inte var med mig då jag skulle fara hem och jag kan ju som bara ha glömt den i bilen. Märkte det när jag kommit till gångtunneln men var för trött för att orka vända om och hämta den. Bara att hoppas att den är kvar där nästa gång jag ska dit, för jag orkar verkligen inte gå dit och hämta den tragiskt nog...

När jag kom hem runt 9.00 så gjorde jag kaffe men var för trött för att orka hålla i kaffekoppen så jag deckade i sängen och vaknade upp igen för ett litet tag sen. Sliten lirare.

Nått annat som var lite kul va att jag hade vällt ut en liten glasskål i sömnen som hade gått sönder precis vid mitt huvud. Brukar man inte vakna av sånt?. Iaf så låg det glassplitter och lite chips på golvet som hade varit i skålen. Orkade inte göra någonting åt saken så tidigt på morgon så jag sprang och borstade tänderna, och när jag kom tillbaka till mitt rum hade nått djur ätit upp alla chipsrester. Hoppas för allt i hela världen att tea eller katten inte fått i sig nått glas... Det skulle vara som pricken över I:et en underbar otursdag som denna.

NU ÄR DET ALLTSÅ MITT HEMNUMMER MAN FÅR RINGA TILL, TILLS JAG ORKAT GÅ OCH HÄMTA TELEN!=)


in the dirt and in my soil they said they planted seeds of joy
i was unholy born in sin so they fed me words of lead within
i looked down on myself in shame left with the blame

You And I Both

hejsan=). Någon som sett OLW;s reklam med super-chipsen? Mig lurade dom iallafall. Tog mig en cykeltur till konsum å köpte en påse. I reklamen sa dom att de skulle vara större chips, mer smak och typ krispigare tror jag. Kan ju säga att dom var inte en milli större än vanliga, men de va fan fett med smak på dom å dom va så krispiga så man inte hörde va dom sa på tv medan man tugga. HHAHA. Aja, värt att pröva iaf (Y)

Jag å mamma såg the eyes på tv sen, den va ändå rätt bra, men jag trodde det skulle vara en action-film eftersom den sändes på tv1000 action så jag blev en smula besviken ja... Nu skulle mamma sova för hon ska upp tidigt imorgon å bila till sundsvall med katrin. Pappa och stefan har redan bilat ner med kackerlackan. Så jag ville inte vara ensam där nere så jag gick upp på mitt rum och städade. Alla som känner mig vet att i källaren bor spöket Urban Usling, på mellanvåningen bor Laban och på övervåningen bor Roland. Inget ställe jag vill chilla på ensam ;)

I helgen är alltså jag, min bror å syrran ensamma hemma, wiho. PHEST. Ne skoja, blir ingenting utav. Fick nog sen valleborre, var fan jobbigt. Men det var det värt!!!

BEERPONG!

hilarious

Min mobil har fastnat i tullen. LOVE LIFE. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm♥mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



min hjärna kommer snart att explodera

hello!
Idag har också varit en såndär dag då det inte händer ett skit. Suttit i soffan å sett discovery å ätit mackor i mängder. Hade fan lika gärna kunnat ha skola idag, så illa är det:) Egentligen kunde jag följt med upp på ridhuset för ett tag sen, men man blir så jäääävla seg av att göra ingenting så jag iddes fan inte. Får väl skylla min enformiga dag på mig själv i guess. ;)   Ond cirkel dedära..

Ska ringa soffe k nu å se vad hon hade på hjärtat. Jag var för upptagen med mina mackor å tv;n då hon ringde tidigare att jag inte hörde, lol.






Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide

sometimes goodbye is a second chance

Vaknade för ett tag sen, då åt jag lite tacos sen igår och nu är jag lika rastlös som tidigare så jag fortsätter väl se south park. Ska inte klaga dock :). Har ett avsnitt vampire diaries jag inte sett än också. Finns typ ändå rätt mycke bra serier nu tyck ja=D

Aja, c u!

kram


En mysig katt+en muslim/kille/cissi en onsdagskväll i soffan. Insåg inte hur sliten jag va innan jag såg den här bilden som bacon tog... Rent nå små svarta ringar runt ögonen

jag orkar inte stanna

hejsan!
Idag kan jag då iaf kryssa för att jag gjort riskettan, å nästan fas A, hehe... Å en teorilektion var jag duktig å satt av också.
Asså man tänker inte på det, men fan vad jobbigt det är att vara på föreläsningar aka teorilektioner. Att bara sitta stilla är också jävligt ansträngade. Röven tar stryk som fan ;)

Nu är jag helt död. Har just ätit tacos å kollar nu runt på internet i hopp om att hitta en sommarklänning. Utan framgång dock.. Men på min födelsedag ska vi till yran så då kanske det hinns med en shoppingtur där istället:)

"De enda som far illa av att jag röker är min rygg, men det är ju bara för att jag är fattig?"

Ikväll har jag varit hos sofia och sett hockey och spelat poker med henne, lovisa, ludvig, simon la, simon lu, rasmus och tusse:) He va trevligt, nu sitter jag i min säng och ser south park. Vi började prata om de ikväll å då vart jag som lite taggad. Mja, ska se lite av de nu, sen sova förhoppningsvis!

Imorgon blir det en lektion imorgon på morgon sen risketten 12.00. tagga eller något. Skönt att få det bortgjort iaf

Idag är inte min dag

Jag blir så irriterad när man säger att man vill vara ifred och ändå kommer personer och ska prata med en om helt värdelösa saker. När man vill vara ifred är det väl för i helvette av en anledning och då får man fan skylla sig själv om man ändå ska envisas med att ställa dumma jävla frågor.

Hoppas imorgon blir en bättre dag annars stannar jag inne och gömmer mig under sängen tills den där äckliga känslan har gått ur kroppen..

Försov mig imorse, for till skolan, då började helvetet där. Kom hem sen dess har jag legat i sängen helt död. Ska se cougar town nu, sen femte säsongen weeds som jag av någon outgrundlig anledning glömt bort att se(?). NATTI

fucking society

Dagen har varit lugn. Övningskörde ett tag, sen hämtade vi upp hanna. Vi har bara chillat osv.:)
Nu är jag väldigt trött, har väldigt ont i huvudet och längtar bort från staden. Bra att må såhär då man har tre tuffa skoldagar framför sig.

Ska se klart weeds nu, sen antar jag att det blir något i form av att sova som de flesta behöver för att överleva. godnatt


Allting har förändrats men du finns kvar

hejsan!
For på artonårsfest hos Elin igår, det var mycket trevligt:D Körde lite beerpong och bara hade kul. Sen fick vi skjuts in till max och sen for jag hem. Kom väl hem typ drygt 3. Somnade rätt fort å vaknade för en liten stund sen, fett skönt med en lång natt.
Idag måste jag fara till mb och hämta mammas cykel eftersom jag lämnade den där igår. Hoppas den är kvar:]

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och dricka cola ett tag och samla ihop lite obefintliga krafter, hejdå!

Kingston town

Sitter ute på altanen och chillar. Lite smygkallt, men jag tror man blir lite brun idag(H) Nu hoppade en katt upp i knät också så det blev lite svårt att skriva, hehe. Hejdå!

Dreams can be bad too

Inatt har jag mördat ex antal av mina vänner plus att jag fick en gift dude att vara otrogen med mig mot sin fru. Har fan ont i magen fortfarande även om det bara var en dröm....

Miami Ink

Nu har jag swtichat från Discovery World, till Discovery Travel & Living och ser Miami Ink som också är ett väldans trevligt program. (Anteckna)
La nyss in bilderna från friluftsdagen då jag å soffelito var hos mina hästar. Ett par rätt sköna bilder hann vi ta :


Duktiga var dom (H)

2400 pers kan fan inte ha fel!


DET JAG SÄGER! 2400 PERSONER KAN INTE HA FEL OCH GOOGLE LJUGER ALDRIG! Det heter tullipan=)

Hehe, hade lite att göra.. märks? ne..
sen gjorde det de ;DDdDdDdD (det kommer bli den nya;pPpPpPPPpp)

Förutom att vara megarastlös en fredag så ser jag på discovery world, Egyptens 10 största mysterier, väldigt intressant faktiskt. Åsså har jag bakat muffinsar, dom ser mega goda ut. Synd bara att jag käkat för mycket smet och druckit för mycket kaffe för att orka äta dom:). Tror nog att resterande medlemmar i familjen Edman/Boman kan tänka sig att äta upp 1 eller 5 var så jag är inte orolig.'

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite (hör å häpna) sen tror jag att jag å soffleboggle skulle göra nått. Nä nu är jag för upptagen med att va rastlös såååå, see you guys




*soffleboggle ;. En eller ett sofia k;Kempis;kempalainen;kempainen

All The Wicked Deeds That Done You Know U Gat To Payy Ayy...

holla!

Imorse kom sofia till mig, då hade jag gjort kycklingsallad så vi satte oss och åt. Sen gick vi ner på Kanel och tog en kaffe, och strax efter det tog vi bussen till stallet. Vi for hem kanske vid 5 och på vägen hem så kunde vi inte motså lukten då vi gick förbi Viking så vi gick in och delade på en pizza. Fan vad gött. Sen dess har jag legat som en klump i sängen förutom de minuter jag gick ner och gav nina en tungpiercing-kula. Är helt jävla död.

Ska se vampire diaries, sen blir det nog en tidig kväll. Kan behöva en lång natt. Träningsvärken kommer inte vara nådig imorgon. Godnatt folket!

knäckt en gång till

Ital Skurk spelas flitigt i mina lurar idag. Tror vi har engelska nationella muntliga nu. Hoppas för allt i världen att jag slipper göra de idag. ursh. Hatar allt som heter nationella...

Snart har vi företagsekonomi sen efter den så ska jag till körskolan på teorikurs, jippiyey. Fan va tråkigt det är. Blir att ladda hem lite musik nu så jag har nått nytt att roa mig med. Tjingelinge!








ville inte såras igen, nej nej nej
jag ville inte såras igen nej nej nej
jag ville inte såras igen, jag ville inte såras igen
och bli knäckt en gång till

stick hem, kom aldrig igen

Letar efter dig, har du tappat bort dig själv igen?

Hejsan!
Att det ska vara så jävla svårt att hitta en enda jävla tändar jävel i det här huset... Verkar som att alla försvann på valborgs.. Ska fara å köpa 10-pack med tändare när jag ska mot skolan. Tändare försvinner alltid..

Idag kommer bli en bra dag och imorn kommer bli en ännu bättre:D.  Typ en lektion idag, sen har vi friluftsdag imorgon och då ska jag å soffeli fara ut till mina hästar å skutta omkring, feting värt. Före det ska vi fara och äta lunch någonstans också:). Justja, kanske ska kolla vädret. hehe

Ops, inte så bra väder.. äsch, det blir dyng ändå


Ögonen glöder

Äntligen hemma. Har varit en hyffsad lugn dag. Fick välja bort idrott och hälsa B. Funkar ju fint;). Ska bara hämta ett samlat betygsdokument från min tid på balder. Känns faktiskt rätt skönt. Kommer bli ett rätt mycket lugnare tredje år på torre. Slipper fokusera på så mycket nya kurser och kan bara jobba på att få g i dom kurser jag missat. Fan vad tur att thoren har Emma, bara hon som har koll!

Nu ska jag äta min soppa å vila huvudet ett tag. Började se weeds igen igår så jag ska väl plöja igenom dom säsongerna nu


new

Kan man sakna något som man aldrig haft?
frågan har ett svar med en godkänd sanningshalt
klart som fan vi vill ha mer
många slutar att ge för att ta mer
och på så sätt är det upp till själv
vill du dela med eller bara plundra din vän
ja du.. ja jag undrar ju jämt
tacka fan för en stund för mig själv
har gjort så mycket som jag ångrar idag
vill att missade chanser ska komma tillbaks
och jag hoppas att folk kan se det som jag ser
aldrig blir vi nöjda, vad är meningen med det

En saga om livet o frågor o svar
Vägar o följa, man får några val
Drömmen om framgång finns i min tanke
Men glaset e vänt o tiden rinner me sanden
var dig själv o bli dumförklarad
Somliga somnar utan lust att vakna
Har som tur är aldrig varit en av alla långsinta
i en värld där alla ständigt visar sina långfingrar
fuck you, behöver inte veta din åsikt
näre näre mesta som jag ser är ett påhitt
känslor o drömmar spelar roll
för allting som vi gör i vårt lilla lilla liv
men egentligen kan vi inte veta nåt
förrän den dan då vi tar initiativ

Ital Skurk

Just nu sitter hanna och flätar mitt hår, tack gummiiii ♥
snart ska vi fortsätta se green street hooligans å chilla. Jag vill ha valborgs igen! NU NU NU!

Vill vakna upp till nånting bättre, nått bättre än det här

Har just ätit en dyng-macka och druckit ett glas cola. Märkte även att mina gratis sms har gått ut och att jag inte har några pengar. Gillas inte.
Pappa ska just fara och hämta mamma och syrran, sen ska vi fara och köpa pizza- Fan va gött

Det är lördag idag å det känns som det är söndag tycker jag. Ikväll vill jag nog bara vara hemma och lyssna på musik å äta godis.MmmMMM blir_av


jag vill gå härifrån, från allt du är
jag står knappt ut en dag till med allt du är
å jag känner såväl igen mig
den där doften igen
det är som att vara liten
jag sträcker mig
men har svårt att hitta hem

vill vakna upp till nånting bra, en vanlig dag

Dressed for Succes!

TACK FÖR EN FUCKING UNDERbAR VALLBEborRRE !!!























Valborgs

glädjetårar

jag blir glad av den här kvällen. Att ha alla man håller kär på ett och samma ställe och samtidigt få lära känna några nya. Att få prata och säga vad man tycker utan att känna att man låter helt knäpp. Att få vara helt störd och fucked up precis som man är. Så jävla trasig, men så jävla lycklig.
Jag hoppas alla har haft en jättetrevligt kväll och att ni kanske vill komma tillbaka om några veckor då jag fyller arton(28:e maj). Fan alltså, tack!!!! Hur kan man visa sin tacksamhet med ord. Lär mig det!;)

Nu ska jag äta lite chips, koppla in min musik och bara må toppen ett tag till innan jag nyktrar till och sen ska jag må jättedåligt imorgon imorgon å bara må allmänt skit. Ibland behöver man det också, men fan så värt. Skulle byta 100 bakfyllor mot en så trevlig kväll som denna:)

Kram alla mina gulleponnizar

RSS 2.0