Är det för sent nu? Borde man ha vänt om ? Gamla bästa vänner går förbi som om man aldrig hade känt dom

helloo!
Trevlig var det igår, lite spårat på småtimmarna men fan, det var trevligt:). Pappsen kom och hämtade mig imorse å sen dess har jag bara legat här i sängen och vilat. Är lite sugen på en godispåse så jag tror jag kanske ska orka gå ner på karra å köpa en påse, vi får väl se.

Tagga ny skolvecka nudå! Fy, har aldrig varit så otaggad i hela mitt liv. Tror inte det blir någon skola för mig imorgon iaf :)

Just nu, just idag, just i denna sekund, har just, just jag fått nog. Jag ska lämna den här hålan med blåljusen på. Jag ska långt, så långt bort som det går.

Hade tänkt sova för en timma sen, men det gick som det gick.. Ska tanka några filmer nu å se om det går bättre med någon liten godnattsaga (hehe). Imorgon kommer tjocka släkten vid 1 och ska fika eftersom min bror fyllde 21 i tisdags:). Sen taggar vi iväg mot hockeyn såklart. Vem missar en hemmamatch mot luleå ?;) Sen ska jag med moa till kåge å festa. Kommer bli en kung lördag!



Carry on up the morning

Klickade just hem dom här till sommaren !♥
Dock kommer dom inte förän i mars/april, men det gör väl i och för sig inte så mycket

Bara att hålla tummarna att dom passar! Är lite lätt förälskad i den vänstra. Den högra fick följa med bara av farten, och för priset. 50 spänn för en bikini funkar ju rätt bra;D

Nu ska jag styra upp min stationära dator och städa mitt rum. Gudförbannat så skönt det är att bara vara hemma ibland:))))))))

Here comes a delivery.. Straight from the heart of my misery, so, comes a delivery.. Straight from the heart to you.

Hejsan!
Idag mådde magen dåligt igen så jag tog mig inte till skolan. Hoppas redovisningen gick bra ändå groupmembers! ;)
Åt lite korv å mackisar nyss å nu tänkte jag se några dokumentärer jag laddat hem *vuxen-poäng* HAHA.

guförbannat vad jag avundsjuk jag är på Sofia som just i denna sekund springer runt på stockholms gator och shoppar.. Kom hem å se ariel och trolltider med mig :( hih


Första lugna fredagen på MÅNGA veckor. Ska ladda upp med godis, chips å cola å bara götta mig hela kvällen i soffan. Kanske bada lite också, MMMMMMMMMMMMMMMMM♥

LITEN CECILIA


HAHAHAHAHAHAHA hittade en gammal blogg som jag hade -07. GALET LIK MIN LILLASYSTER?!

I'm stuck forever, I'm stuck forever, but i don't mind

Nu känns magen bra igen!! Fan va skönt.
Lovisa kom å hämtade mig efter middagen sen for vi å släppte av Petter och hämtade Sofia. Efter det vart det en snabbtur till kvantum å sen till Simon. När vi kommer till Simon så märker vi att kanalen inte funkar så vi packar in oss i bilen igen å drar till Lovisa å ser andra och tredje perioden där. Hur matchen slutade behöver vi ju inte prata om...=PTaggar lördag istället! Vi kommer kissa på luleå, jävlart säkert:)

Imorgon har jag bara en redovisning sen äre heeeelg! Gud va skönt. Sen börjar vårat nya schema också. Tyvärr var det fan inte mycket bättre än vårat förra, men det kan inte hjälpas.. Tror inte vi skulle ha det så jävla länge ändå så

Ska skriva någonting på våran uppsats nu eftersom jag inte var på skolan idag. Hoppas det går fort... sen sova hoppas jag;)

GRATTIS LOVISA

TILL KÖRKORTET!







själv har jag bara ont i magen å tänker vila tills ikväll.. Om jag mår bättre blire att fara å se hockey hos Simon tror jag =)

klicka och följ nudååå!

bloglovin

When you can stop, you don't want to. When you want to stop, you cant

tja!

Efter skolan drog jag moa å sofia på gymmet å lät mucklerna jobba lite. Fett med träningsvärk kan jag lova.. Men det är rätt skönt att låta fläsket röra på sig lite ibland:). Sen for jag å sofia till henne och softa.
Nu känner jag att det är dax att se en film och sova när jag äntligen lyckats vända tillbaka dygnet.

Om nån vecka ska jag fixa den andra datorn som vägrar sammarbeta och det är där jag har alla bilder så det får bli lite meningslöst läsande ett tag, hehe. Hatar datorer, dom funkar då fan aldrig som dom ska. Iaf inte för mig..

GODNATT




My scars remind me, that the past is real

När man står där själv, shit vad jag skämms

hejsan!

Har just varit och tränat på edda, skitkul faktiskt:D. På gymmet var vi och det blir troligen så att vi ska dit å spänna musklerna minst tre gånger i veckan nu ett tag. Kände att det börja vara dax när jag inte ens får på mig mina jeans längre, HAHA. Inget skämt faktiskt tragiskt nog..

Ska ta en dusch nu och äta, efter det ska jag upp till hockeyn å hejja lite. Det är väl mot färjestad ikväll tror jag.
kramis

Dagens fail

Stranger: hi
You: heloooo
You: wake up you motherfucker
Stranger: bict
Stranger: bith


-
-
-


www.omegle.com

downsyndrom

jahapp
Jag har absolut INGA rutiner i mitt liv. Har ingen tid då jag börjar tycka att det dax att sova. Heller ingen tid då jag ska kliva upp eller då jag ska äta. Känner fan inte igen mig själv längre. Hjärnan hänger inte med i svängarna. Kan inte koncentrera mig på något eller göra något på riktigt.
"Like an athlete, a long distance runner".
Springer bara ifrån allt.

Ska väl försöka ligga å blunda ett tag så ögona får vila en liten stund innan skolan börjar, även om skallen går på högvarv, hehe.
Måste försöka vara i skolan hela veckan på alla lektioner, annars får jag inget studiebidrag... Förra veckan var jag redan uppe i 18 % frånvaro å jag har ingen större lust att leva på 0 kr nästa månad.



I'm sorry I'm so stupid.



I need some sleep, can't go on like this

ÅÅÅÅÅÅÅH JÄVLA

Det är perfekt att lägga sig och sova efter middagen, å vakna nu? jättepigg?
Tror jag ska sysselsätta mig med något.. typ baka negerbollar ... Men först ska jag se klart dom sista avsnitten av Paradise Hotel Danmark:)

Btw, snigga färger å grejer på bloggen nu va?:D Ska fixa en header någon dag då jag känner mig kreativ.
(Om det bara  är vitt å tråkigt så tryck f5)


Saknar ändå skehamn litegrann i smyg..

alla bara spårar ur

hejsan!

Jag å moa tog beslutet inatt att inte sova för att ens lyckas ta oss upp i tid till skolan imorse. Sen 8.30 har vi arbetat flitigt, med endast en liten nap med huvudet vilandes mot våra datorer under någon timma nu på eftermiddagen. Very beautiful..
Fan va sliten jag känner mig nu. Tur vi har projektvecka i veckan så det blir ganska lugnt:). Sen byter vi schema så då får vi hålla tummarna på ett bättre än det förra.

Imorgon ska jag å moa ha fikadag med negerbollar, lussekatter å kaffe. MUMMSI. Ska snart tagga hemmåt mot sängen å sooooooooooova........

NATTI


love life.....

motherfucker


Blogg.se drar ZÅÅÅ ner på kvallan :(

Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar

TJA!

Idag är jag helt slut i kroppen. Har inte sovit så många timmar de senaste dagarna. Å inte ätit så mycket heller.. Fullfart hela helgen utan energi brukar sluta med en rätt hyffsat mega-lugn söndag, hehe.
Tvingade pappa å skjutsa mig till frasses för ett skrov imorse sen dess har jag bara degat å väntat på bättre tider. Ska nog ta å ladda hem nån ball film nu å ta mig ett bad. MMMMMMM mys. Varför är helgerna slut lika fort som dom börjat? Man borde gå skola på helgerna å vara ledig hela veckorna istället, det skulle bli fett.



Godmorgon Sverige, de är dax att vakna.

YEEEEES!

Har gjort bort ett matte B prov idag!!!!!!! YESYES, känns som en stor lättnad med tanke på att jag inte hunnit räkna kapitlet än. Imorgon ska jag göra två prov i Företagsekonomi å det kommer bli fett när dom är klara! Sen så ska jag skicka in lite gamla sena uppgifter nu som jag haft sparade på min gamla dator, å då äre snart klart=D
Ni förstår inte hur skönt det känns. (snart) Ikapp med allt i skolan. Iaf en bra bit på vägen ;)

SKa snöra i mig en matbit nu, sen dra upp mot hockeyn:) saik-brynäs !


"Tänk om jag var rik och kunde få det jag vill ha. Tänk att slippa leva på sitt keffa jävla barnbidrag!"

Fy fan vad jag vill ha ett jobbelijobb!!:)

Är det för sent nu? Borde man ha vänt om ? Gamla bästa vänner går förbi som om man aldrig hade känt dom

Tjaoo!
Drog på skolan ett tag idag som var ovanligt tröttsam plus att jag varit onödigt dryg och otrevlig mot många, FÖRLÅT, har haft världens sämsta dag även om det inte är någon ursäkt till att beté sig sådär..
Sen gick jag på bibblan å lämnade igen lite böcker åså, sen gick jag och Sofia och fikade på Ainas.

Sen jag kom hem har jag också hunnit laga min dator å fixa mina högtalare så nu dunkas det så väggarna hoppar inne på mitt rum. SKÖNT. Ska skriva klart lite uppsatser och plugga ikväll hade jag tänkt, så jag kan skita i skolan mer än vanligt resten av veckan utan att känna mig allt för långt efter ;) haha eller nåt.....På fredag ska jag göra åtminstone 1 omprov i FEK B, kanske 2 om jag känner att jag fixar det. Har också ett matte B prov som ska göras. Men det får bli en annan dag då jag hunnit kolla vad provet handlar om.

Nu jag känner mig laddad till att göra ett sista försök att komma ikapp i skolan. 7e gången gillt eller nått (?). Pallar jag inte nu så kan jag då ge mig å känna att jag iaf försökte (Y)


ÅH varför var han tvungen att åka????????? Förbannat. Hoppas Pontus åker ut snart så man kan börja se Paradise igen.

Låt ingen trycka ner dig, du är bra som du är. Även om saker går snett så är du lika mycket värd

haha alltså jag har ju aldrig varit som alla andra, men nu barkar det. Jag är på skolan 8.20 när jag inte ens har lektion? Har inte en aning om när min första lektion börjar heller.. Jag är typ aldrig på skolan när jag har lektion men ofta när jag inte ens har börjat ? Har hänt ett ex antal gånger på senaste. SKulle vara ett tips av mig själv, till mig själv att lägga energin på lektionerna istället.. =P
Justja, på tal om ingenting, jag har färgat håret svart



Skriv 8 saker du ser fram emot:

  • GREKLAND
  • LUNCH (är hungrig)
  • SOMMARLOV
  • fylla arton
  • studiebidraget (om jag får det?)
  • helg

  • nån kommer och håller mig sällskap på skolan..
  • solen går upp så jag blir på lite bra humör..


Skriv 8 sanningar om dig själv:
  • jag låter ingen klampa ner på mig
  • jag är nästan alltid pank(hehe)
  • jag är mästare på att vända på dygnet
  • det bästa jag vet är att rita och måla
  • älskar bra svensk kvinnlig hiphop, typ heli, amc, emilia osv:)
  • jag har bott i fosterfamilj men flyttat hem
  • jag kommer förmodligen sabba skolan å aldrig skaffa mig ett liv (känns det som nu)
  • i hemlighet har jag alltid velat bli brandman eller polis

Skriv 8 saker du brukar säga:
  • alltså seriöst..
  • fan
  • men skämt
  • vad gör hon/han...
  • true story

sen kommer jag typ inte på nått mer jag säger.. inte nu iaf:)

  • Skriv 8 saker du har på dig nu
  • kängor
  • klocka
  • mjukisar
  • dunjacka
  • hörlurar
  • halsband
  • sockar
  • bh





Vart är vi påväg nu? Snälla, vi behöver ett svar.


Tack och adjö. Tack för din tid, vi kanske ses i nästa liv

Värdelösa söndag/måndag natt. Jag å Hanna såg vapenbröder på tv å käkade negerbollar. Men allt roligt har sitt slut, så nu sitter jag här å lyssnar på Lars Winnerbäck (som jag egentligen inte ens tycker om?) och funderar om det finns något vettigt att hitta på när man ändå inte tänkt sova inom de närmsta 3 timmarna.
Kan inte komma fram till något vettigare än att en gång för alla kriga sig igenom alla Johan Falk filmerna. Tur att Frank är riktigt ögongodis annars skulle det kunna bli lite tungt.

Btw, måste fara å kirra nya glasögon. Råkade sätta mig på mina för ett halvår sen och sedan dess blev dom aldrig sig lik.. Dessutom har min syn fått spatt å valt att bli sämre så det är bara för mammsen att punga ut med stålarna om hon vill att jag ska fortsätta läsa böcker, hehe!


Det kan sluta med våld, det kan sluta med liv. Alla ni som inte pallade, vila i frid.


Kass bild, jag vet. Men ni fattar kanske ungefär hur den ser ut anyways


det gick ju bra tillslut ju, men hur mår du nu, den bästa medicinen är våran egna huskur

hejsan:)
Vi vaknade för en liten stund å åt lite mat. Det sket sig tot med pite-resan så vi får ta den nästa helg istället. Kanske lika bra.
Hon fick just skjuts hem å nu väntar jag på hanna som skulle komma hit. Hon har tydligen fått en blodböld på tungan. URSH, stackars. Hehe, fast jag får typ ändå lite smygroliga bilder i hjärnan på det;D

Å nu trillade hanna in genom dörren så ska softa lite med henne ett tag, c u!

vänner, vill ha kvar mina vänner. Jag bekänner, vad jag känner för vänner och vad som än händer i längden är vi vänner





Gå ofta hem till en vän, för en oanvänd stig växer lätt igen




-
-
-
-



HEHEHEHEHEHEH joooviissst!!
sofia kempis e konstig
å trött
joovissssttt

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Dagarna går, livstid går förlorad.

hejsan!

Somnade vid 5 just före middagen å vaknade för en timma sen... FÖRbannAT! Men Sofia är vaken å vill hitta på något. Tur det.
Ska ta en dusch å göra mig klar nu iaf :).
dessutom så har vi snackat om att det kanske blir en umeåresa någon helg. låter NICe!

Saknar sommar å att va ute i stugan å ba göra ingenting. Bara leva precis som man vill!!!

så länge vi båda andas

Nu är det iaf morgon på riktigt (äntligen). Har hunnit ta mig en dusch och dammsuga datorn, som lät värre än någonsin. Dock råkade jag riva sönder fläkten så den snurrar lite trögt. Inte förvånad över huvud taget.. ska pilla lite å se om jag får igång den ikväll någon gång. Tur jag har min "trogna" skoldator att använda när det stora vraket inte vill fungera som det ska.

AJa HÖRS HOJ!

yumyum

Godmorgon eller godnatt börjar bli en vana för mig att börja mina inlägg. Jag är fruktansvärt dålig på att fixa till dygnsrytmen när allt är upp å ner, å ner å upp i min lilla hjärna..
Under nattens gång har jag hunnit börja skriva på min uppsats om hur snus påverkar våran hälsa. Synd bara att det finns så jävla mycket gammal skit på spindelnätet som borde raderats sen länge!! Skitirriterande när man läst någon undersökning som man tycker låter vettig, och ser sedan att den är gjord år 2000. Förmodligen är ingeting utav det som stod där aktuellt längre.

Nu känns det grisigt surt å jobbigt att ens tänka ordet "sova", för jag måste till skolan imorgon. Sen ska jag på friskvårdskompaniet och träna på kvällen. Börjar vara nått år sen jag satte på mig gympadojjorna känns det som. Nu när jag tänker efter så måste jag nog inte på skolan imorgon. Kommer aldrig palla en fet skoldag + följa hanna å pierca tungan + träna utan sömn.. It would kill me

Men imorgon ska jag ladda om med nya krafter och träna tills orken tatt slut så jag kan få komma hem, krypa ner i sängen och sovaaaaaa (utan mardrömmar, punkt slut).

En stor stark tack!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

hejsan!

Efter att jag tryckt en burgare kom sofia å jesper å hämtade mig. Åsså for vi hem till henne ett tag för att lite senare ge oss ut på en VÄLDIGT kort promenad.. HAHA. Inte visste vi att det var så jävla kallt ute. Vi tog iaf en kaffepaus på Ainas sen gick vi hem igen.

Nu har jag tänkt dra på mig morgonrocken och sätta mig vid laptopen å börja skriva på min uppsats om hälsa. Första roliga uppgiften vi fått på idrotten, haha. Tror jag ska skriva om hur snus påverkar kroppen osv. Kan ju vara rätt ok att lära sig lite om;) Älskar att skriva uppsatser, skitkul! Lite knasig är jag. Har börjat bli en vana att lämna in tomma prov och skriva mvg på uppsatser. Nog förstår jag att det är svårt för lärarna att sätta betyg =P

Sen så längtar jag till fredag. Ska följa Sofia på hennes bild-lektion!! Å den är typ 2 timmar lång eller något. Har saknat ritandet. Fan att jag valde Thoren, för det har bara varit problem sen första början. Tur att man iaf trivs så bra med alla i klassen. Ska gå till Göran imorgon och kolla om jag kan ansöka om förlängd gymnasietid. Alltså att jag kan hoppa några b-kurser nu å läsa dom året efter studenten. Då kanske jag kan klara det här i slutändan ändå.





jag gav upp för längesen

hejsan!

Idag har jag sett (film alltså) :
1.Twilight
2.Paradise Hotel (ett avsnitt)
3.A sisters secret
4.Armored
5.My sisters keeper
6.The circuit

Nu ska jag se:
1. 500 days of summer
2. Paintball


Sen borde jag förhoppningsvis vara så pass less på film att jag somnar.. HAHA fy så tragisk dag.
Har också hunnit somna 15 minuter ungefär å drömt en skitläskig mardröm 2 GÅNGER PÅ RAK.
Drömde att jag fastnade i en gruva. Det skummaste var att jag var fullt medveten om vad som hände å det kändes precis som att jag var vaken. Vaknade bägge gångerna av att jag bankade i min vägg(?) creepy.

Moa har just köpt en bok om drömmar så jag skrev såklart till henne om min dröm om fick detta svar:

Moa:
Att drömma om en gruva indikerar att man för upp det omedvetnas resurser i dagsljuset

Själv är jag för dum för att förstå exakt vad det innbar så då förklarade hon vidare:
Du tar typ upp omedvetna känslor eller vad det då kan vara, och det följer efter dig på dagarna..

HJÄLP. Tror jag håller på att bli mentalt sjuk eller något. HAha snart sitter jag där i tvångströja å vaggar. hahahahha

As the world turns

Alla tonåringar måste göra det här testet!
133 tonårsfrågor:

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? Jäpp
tror du på kärlek vid första ögonkastet? aldrig hänt mig, men vad vet jag:)
har du varit kär i någon? njae
är du kär just nu? nejp

Tio frågor om dig själv
fullständigt namn?  Anna Cecilia Viktoria Edman
när fyller du år? 28 maj
vad har du på dig just nu? mjukisbrallor, linne och mysekofta
vilken årstid är bäst? dum fråga, sommar antagligen:)
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? hm.. vakna pigg med nystädat rum å grejer!!
vad tycker du mest om hos dig själv? vet inte riktigt
vad är du bra på? haha, typ ingenting
sover du hellre själv än tillsammans med någon? typ ändå med någon. fast ibland är det nice att vara ensam
sov tillsammans med någon eller ensam i natt? ensam

10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? nobody
vem är den roligaste av dina vänner? finns många roliga !!:)
vem är snyggast av dina vänner? har bara snyggingar till vänner så det blir svårt att välja ;)
vem är mest partyprisse? hm.. vi är nog partyprissar hela bunten
vem är den du helst har filmkväll med? spelar ingen roll=P
vem av dina vänner är mest "evil"? Haha, alla har sina dagar
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? hm.. nån av mina närmsta

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? syrran typ, eller vet int
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? kan man väl inte säga
vem är farligast i din familj? typ pappa haha
vem ser roligast ut i din familj? kissemissemjao
vem är coolast? jag antagligen, hihihi, luring. Nä finns ingen cooling i den här familjen
har ni något husdjur? råttor, hamster, hästar, katt, hund
vem sover du oftast med? typ sofia
roligaste kvällen med familjemedlem? vetja

10 frågor om idag
vad har du gjort? vaknade av att pappa skrek på mig. sen kom mamma å skrek på mig. sen såg jag scrubs, sen skola ett tag. efter att jag gått hem så kom pappa å skrek på mig igen å nu har jag just sett paradise:)
har du varit glad idag? nej
har du varit ledsen idag? nej
har du gjort något bra idag? haha nej
vad ska du göra nu? ingenting
har du gjort något dåligt idag? nja
vad har du ätit idag? lite kebab
har du duschat idag? jao
är du trött nu? litegrann
vad händer imorgon? vet inte, tänker då inte sitta inne iaf:)

SKOLAN
Går du i skolan? jopp
Har du varit i skolan idag? jao

ANNAT
Hur mår du just nu? sådär
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? japp
Har du piercat dig? jepps

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? sofia
Vem ringde du senast? sofia hah
Vem sms:a till dig senast? mamma
Vem sms:a du till senast? mamma

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? litegrann
Vad är klockan nu just nu ? 14.36
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? facebook, google, bloggkoll, youtube, tti, blocket ^^

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? i morse nån gång
Hur länge sen var det du träffa din farsa? nån timma sen
Älskar du din mamma? när hon är som vanligt
Älskar du din pappa? när han är som vanligt

SPORT
Går du på någon sport? näe
I så fall, vilken/vilka?
Trivs du med den ?
Tycker du att den sporten är rolig
Gör den sporten dig glad när du håller på med den?

ÖVRIGT
Gillar du punk? JAPp
Har du sminkat dig idag? yes
såfall, vad för smink? mascara, ögonbrynspenna hihi
Vad har du på dig för kalsonger/troser just nu? ett par svarta spets

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? japp
I så fall, vilken låt för tillfället? i just wanna live - good charlotte
Vad gillar du för musik? hiphop för det mesta men massa annat också!=)

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? japp
Har du fler än 3 jeans? säkert
Har du fler än 5 tröjor? säkert
Har du string? japp
Har du en vit bh?  japp
Har du en svart bh? japp

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? oftast
Använder du Wax? ne
Använder du ögonskugga? typ på fest
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? oftast
använder du volymspray? ne
Andänder du mousse? ne
Använder du deodorant? jap
Använder du skinspray? ne
Använder du parfym? jodå
Använder du läppglans/läppstift?
Använder du brunkräm/foundation? ibland
Uppsatt hår eller hängande? oftast uppsatt i en boll
Plattar/lockar du håret varje dag? nope
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? haha vem fan gör det ?=)

"du är inte trasig, behöver inte fixas"

Hejsan

Har varit på skolan ett tag idag. Skönt att slippa väggarna här hemma ett tag. Tror det är precis som Sofia säger att man fäster känslor i väggarna. I mitt rum skriker det fan just nu.
idag är inte en bra dag.

justfan, ska ner på clas ohlsson och köpa ett lås till mitt rum, så jag kan få vara ifred någonstans. Dom lämnar mig inte ens ifred på skolan. Igår kom mamma å skrek på mig. Hon sa också att det inte var sista gången. Känns ju jättetryggt att vara på skolan när det kan komma en galen morsa inspringade å skrika vettet ur sig när som helst.

åh vad jag vill flytta och börja om gymnasiet någon annan stans.







Saknar den tiden. Mycke vi brydde oss om nått ? NOPE
Tänk att så små saker man gjorde då, hade så stora konsekvenser idag

What if I fell to the floor? What would you do ? Come, break me down

Hej

var på skolan idag, sen köpte jag tarotkort så nu ska jag bli spåkärring å skita fulla fan i allt annat. Orkar inte vara mogen och ta mitt ansvar.
fanfanfan
Vart i helvette är hjälpen och stödet när man behöver det som mest?

-
-
-



This is who I really am

the clock ticks

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Sen ringde Sofia å frågade om jag skulle med å fika. Då plocka dom upp mig, åsså for vi å köpte fika å chilla i läggan hennes :). nu ska jag fortsätta se någon film som jag började på igår å sen förhoppningsvis sova.
TAGGA SKOLA.. eller nått..

miss u guys

There's a story at the bottom of this bottle, and I'm the pen

jag har sjukt ont i min nya tatuering. blir den infekterad dör jag ju fan. Den sitter på handleden just vid dom där stora blodådrerna. shit pommes
Ska leta reda på camen imorgon, så då kan jag snöra in en bild på den. haha, 100% impuls tatuering kan jag lova att det var.. Fick jag göra det ogjort skulle jag tatuerat in något annat, men aja, spela roll!=)

när vi åker till Grekland ska jag tatuera över något annat. en g-klav eller ett fyrklöver. Vi får väl se=) kanske har jag börjat gilla den som den är om ett par månader, HAHA, åh jag är så virrig. behöver sova. Imorgon ska jag ju ta om mitt hål i tungan, så det är bäst jag sover så jag inte svimmar då det är daX=P
Rätt hyffsat nervig för nålar. Konstigt att det går så  bra att tatuera mig med tanke på nålskräcken. Men det ska jag väl va glad för :)

RASTLÖS

Vilken svordom använder du mest? helvette, fan

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? ingen tid alls:)
Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
om det är en gruppbild vill man ju va med! Roliga minnen ju:)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En shoppingtur på stan skulle det lätt bli
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
mjo
När var senast någon stötte på dig? haha igår
Vad åt du till middag senast? paj
Kan du vissla? Joda
Tittade du på tecknat när du var liten? Det gör jag fortfarande !

Äger du några popband t-shirts?
Nixx
När flög du senast?
igår svävade jag på moln om det räknas ;)
Pratar du några andra språk?
lite engelska kanske :P
Har du gråtit offentligt? Jada
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
gjorde en ny tatuering för ett par dagar sen å ska pierca tungan igen imorgon så för mig är det nog bra efter det :)
Vad har du med dig in på bion?
nå godis kanske ?
Vad har du för väder?
kall vinter
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
hm.. svenska tror jag
När sov du senast på golvet? vet inte riktigt
Vilken är din favorit drink?
vet inte :)
Gillar du din boendesituation? na, funkar väl
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
heelt olika
Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast ja

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
hahaha har hänt ett par gånger

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 =D

Tror du på liv på andra planeter? Jepp
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? gräv en grop å dö. Postivt visst ?

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
näää
Tycker du om att krama folk?
Jaa!
Äger du en digitalkamera? näppp!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
HAHA tro det eller ej, britney spears. vet inte om man ska ta det som en komplimang. Åsså den där roxanna i andra avenyn ?

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jaaaaaaaaaaa

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? näpp
Är du mörkrädd?
Japp
Tre saker du alltid har med dig?
snus, telefon, börs

My mom loved valium and lots of drugs, And that's why I am like I am cause I'm like her. Because my mom loved valium and lots of drugs, That's why I morn what I morn cause I'm my mom.

hejsan hoppsan!

Igår vart det party för fulla muggar. Sen sov jag hos Sofia med hon å Hanna. Jag hade väldans trevligt. Roligast på länge faktiskt, tills det vart lite knas mellan vissa personer. Aldrig kul att se sina vänner må så dåligt.
Vi tog lite bilder med Sofias kamera under kvällen, så får väl se om dom hoppar in på datorn om ett tag kanske:)

Kom just hem från Jörgens överasknings-40års-fest (haha). De va fett trevligt. Å Jörgen va så glad, haha! Men ja, när alla gamlingar började bli lite lulliga bestämde vi oss för att fara hemmåt. Ikväll har jag bara tänkt vara hemma å tade lugnt. Kanske att det blir en tidig kväll till åmed:)

Hade GÖTTTTT kramis

Im your biggest fan, I'll follow you until you love me

hallådär. Jag å pappa har just monterat upp en hylla och spegel att ha ungefär som ett sminkbord eller nått. Snodde idén av kempis;) Vart faktiskt riktigt bra.
Nu ska jag gömma undan vårat wii å kräva tillbaka min del av pengarna som det är värt ;) ska köpa ett playstation eller xbox istället men syrran vägrar gå med på det av någon jävla anledning.. Tror dock inte att min utpressning kommer gå så bra, men det är ju värt ett försök haha.

Sofia svarar inte då jag ringer så nu tar jag vovven med mig och far till henne. Hejdå=D




btw, snart hål i tungan igen!!! aldrig varit mer nervös av någon konstig anledning.. nålar är inte min grej..

gäddan ute på äventyr

Hanna stack från jag å sofia idag å drog på någon fest.. nu är en packad gäddis påväg hit.. shit pommes

tell me when you hear my silence

hellloo!

tjäder sov hos mig i natt:). Vi chillade med syrran å hennes kompisar ett tag, sen tvingade jag hanna att se xmen. Vet om att hanna gillar dom filmerna EGENTLIGEN!
Nu hör jag hanna å sofia smälla i dörrarna där nere tror jag. Vi ska kolla lite på resor till grekland som vi ska åka till i sommar förmodligen. TAGGA!

Om ett tag kommer becca hit. har lovat att jag ska klippa henne. så snäll är jag..

ingen vet det innersta, inte ens de närmsta

hello there!

Sofia ringde och väckte mig imorse. Har inget minne av att jag varit otrevlig, men det hade jag visst. SORRY! Tog mig iaf till stan tillslut och bjöd den nyblivna artonåringen Lovisa på subway. Sen mötte jag Gäddan och Sofia. Vi skulle in på Artic Gem för att hitta nå skit att busa med. Men icket. Fanns inget roligt alls. Vart lite sugen på Tarrotkort, men de skulle bli så jävla dyrt, så det sket sig tot.
Istället köpte jag en rouge, puder, en pensel, mysekofta och en stock. Så fort gick det att bli av med studiebidraget:)

Om en kvart bär det av mot småpollarna. Ska ut i kylan å rasta Sharone. Jävlar så kallt.. Inte kul att ha två hästar på vintern.. Riktigt pain ibland.



Fin bild av soffel;)

Utan på så tror ni att jag är så glad, men egentligen kämpar jag för att klara av en enkel dag

hejsan!
Ligger fortfarande i sänge å väntar på att hockeyn ska börja hihi. Luleå möter vi ikväll. Kommer nog bli en jämn match kan jag tänka mig. Återstår att se ;)
Efter hockeyn måste jag åka ut till hästarna, sen skulle jag hanna å sofia ha myskvälltror jag om jag inte minns fel .


Fan, nu skiter jag i allt
Varför ska jag stanna kvar
Det enda jag får är massa värdelösa svar
Ni säger; "ja, det kommer ordna sig, du kommer att må bra"
Jag vet ni bara ljuger för att få mig stanna kvar
Jag fattar inte varför, fan, ni älskar inte mig
Ni beter er som en låga som har brunnit utan eld
Jag har försökt så många gånger
Jag har väntat på tiden
Men orkar inte längre, ser ni inte att jag lider?

alla bara spårar ur

Oh shit. Haft den mest spårade nyårs någonsin. Roligast kan jag lova att efterfesten var. Kom mig hem därikring 06.30-7.00.. AJA, är ju bara nyårs en gång per år så ;)
Dessutom har jag glömt mina nyårslöften, men jag får väl hitta på nya i guess.

Idag har jag varit på Dallas å käkat kebabtallrik, sen gick jag å hanna hem till Sofia. Då skulle sofia å jesper handla käk så vi följde med till maxi. Sen minns jag inte vad vi gjorde riktigt. Oj justja, vi var å köpte chips också :]

Sen så kom jag på en till grej idag som jag faktiskt glömt. Ska på möte snart igen angående skolan. vaafan ska jag göra. ångest ångest ångest...


"lev ditt eget liv och gör vad du vill,
Skit i alla andra som bara säger till att det är fel"

RSS 2.0